Miten voin liittyä mukaan?

Sinun tarvitsee ilmoittaa meille vain Instagram-tilisi nimi ja antaa meille lupa julkaista kuviasi Instakodit.fi -sivustolla. Kuvia käytetään ainoastaan Instakodit.fi -sivuston ja sivuston some-kanavien julkaisuissa, joiden yhteyteen liitetään tiedot kuvan alkuperästä ja linkitys Instagram-tiliin. Mikäli haluat antaa meille luvan julkaista vain tiettyjä kuvia Instagram-tililtäsi, myös tämä on mahdollista.

Voit ilmoittaa Instagram-tilisi meille alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla ( info@instakodit.fi ) tai laittaa viestiä Facebook-sivuiltamme.


Mitä hyötyä ja miten tienaan kuvillani?

Toimituksemme valikoi mielenkiintoisimmat Instagram-kuvat ja julkaisee niistä sisustusaiheisia artikkeleita. Kunkin artikkelin sisältöön liitetään mahdollisuuksien mukaan linkkejä verkkokauppojen tuotteisiin ja kun näistä syntyy myyntiprovisiota, ansaitsee kuvan Instagram-omistaja 40% myyntiprovision tulosta.

Artikkelisivuilla esitetään myös muuta sisältöön liittyvää mainossisältöä, josta syntyneestä tulosta tilitetään samainen yllä mainittu 40% osuus kuvan omistajalle.


Kuvien käyttöoikeudet ja palvelun ehdot

Kuvien oikeudet säilyvät ennallaan niiden alkuperäisellä omistajalla. Instakodit.fi -palvelussa mukana oleminen on täysin ilmaista eikä velvoita mihinkään. Instakodit.fi vastaa artikkelien julkaisusta ja palvelun ylläpidosta.


Ilmoita Instagram-tilisi mukaan

Instagram tilin omistajan nimi

Instagram-tilin tunnus

Sähköpostiosoite

Kuvaus Instagram-tilistä (liitetään näkymään mukaan palveluun)

Annan Instakodit.fi -sivustolle luvan käyttää Instagram-tilini kuvia Instakodit.fi -sivustolla julkaistavissa artikkeleissa sekä Instakodit.fi -sivuston Facebookissa, Instagramissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

 

(Visited 1 401 times, 1 visits today)